Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Πως θα έρθετε στη Σεττα


Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να έρθει κανείς στην Σέττα, παρακάτω θα σας αναφέρουμε μερικούς.


Με αυτοκίνητο από Αθήνα:
Εάν έρχεστε από Αθήνα έχετε δύο επιλογές να έρθετε εξολοκλήρου από την εθνική οδό σε μια διαδρομή 120 χιλιομέτρων, η μέσω των Ferry boat Ορωπού - Ερέτριας.

Για την πρώτη διαδρομή ακολουθήστε την νέα ε.ο. Αθηνών Λαμίας και μετά τα δεύτερα διόδια στρίβετε δεξιά στην έξοδο προς "Χαλκίδα" τώρα είστε στην νέα περιφερειακή οδό, σε μια διαδρομή 5 λεπτών θα περνάτε την υψηλότερη κρεμαστή γέφυρα της Ελλάδας, μετά από περίπου 2 χιλιόμετρα στα φανάρια που θα συναντήσετε στρίβετε δεξιά, ακολουθήστε όλη την διαδρομή χωρίς να στρίψετε πουθενά, θα περάσετε διάφορα χωριά και πόλεις όπως το Βασιλικό, Μαλακώντα την Ερέτρια κλπ, μόλις φτάσετε στην Αμάρυνθο στρίβετε δεξιά στην κεντρική πλατεία εκεί θα δείτε και σχετική ταμπέλα που θα σας πληροφορεί για τα χωριά Καλλιθέα, Γυμνό και Σέττα, ακολουθήστε την διαδρομή και σε περίπου 20 χιλιόμετρα θα έχετε φθάσει στον προορισμό σας.

Για την διαδρομή μέσω των Ferry boats ενώ ακολουθούμε την ε.ο. Αθηνών - Λαμίας στρίβουμε στην έξοδο για Ωρωπό μετά από μια σύντομη διαδρομή παίρνουμε το Ferry το οποίο μας βγάζει στην Ερέτρια από εκεί ακολουθείτε τις ταμπέλες για Αμάρυνθο, μόλις φτάσετε στην Αμάρυνθο στρίβετε δεξιά στην κεντρική πλατεία εκεί θα δείτε και σχετική ταμπέλα που θα σας πληροφορεί για τα χωριά Καλλιθέα, Γυμνό και Σέττα, ακολουθήστε την διαδρομή και σε περίπου 20 χιλιόμετρα θα έχετε φθάσει στον προορισμό σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου